Dag 5:5

Fredags kväll
Idag har varit en jobbig dag :-(

Vi var på skjutbanan och skulle göra ett kompetens prov.
Jag började helt ok sen sköt jag skitbra. jag klarade steg 1 och 2 sen var det bara steg 3 kvar som är det lättaste. Men nej inte för mig, jag hinner inte skjuta så snabbt OCH byta magasin i processen. Och varje gång tiden gick ut blev jag bara mer och mer frustrerad. Och blir jag frustrerad så gråter jag och tårarna slutar aldrig att rinna.

Frustrationen kommer från att jag är så SJUKT trött på att alltid vara sist, svagast, långsammast, tröttast.

Jag är alltid den som blir vald sist när man är lag, jag är alltid den som går långsamt med packning, den som måste stanna och gå när vi är ute och springer med plutonen. Det är sjukt frustrerande och skämigt, och jag vill bara vara bättre än någon på någonting. Och med skjutningen har jag min chans och när jag inte klarade de idag så brast det.





Jag ringde min syster som har gått igenom samma process med dieten. Hon skällde lite på mig och sa att det är tufft och jobbigt men det är många saker som är de, detta visste vi att det skulle vara. Sen berättade hon även att det går över om några dagar så det var skönt att höra.

Jag åkte hem till min pojkvänn som gav mig värme och kärlek så nu känns det bättre.
Trots att idag var en sämre dag så följer jag fortfarande dieten som jag ska. Inget fusk och har inte skippat någon måltid.

Jag vet jag sa att jag skulle prata lite om förhoppningar och så men väntar med det tills i morgon. Trevlig helg på er.

Klar slut
Em