Dagen DD

Nu är dagen med stort D här

I morgon är 10 års väntan över. I morgon vid denna tiden rullas jag in i operations rummet. Längtar riktigt mycket!
Är jag nervös? tja jo, nja, om jag känner efter så är jag nervös för smärtan. Jag har aldrig blivit utsatt för smärta tidigare, jo visst en stress fraktur i foten, inflamation i muskel och stukade fötter. Värsta har väll varit mina tatueringar och piercingar men det var kortvarig smärta som inte höll i sig längre än just för stunden.
Men nej, annars är jag inte nervös för sövningen och inte heller droppet förvånansvärt nog, då jag är väldigt nålrädd.
 
Jag ska vara på kliniken kl 8.15 i morgon och sen sa dom att jag rullar in ca 10 tiden sen tar operationen ca 40 minuter och sen 1 timme på uppvaket.
Jag har tagit lite före bilder jag tänkte lägga upp här för er sen så kommer efter bilder så fort som möjligt. Jag är medveten att brösten kommer att sen konstiga ut i början, blåmärken och svullna och höga och plata vid sidorna. Men sen, sen så blir det riiiiikigt bra. :D
 


Vad har hänt sedan sist då? tja jo, jag har blivit befodrad till vice kopral på jobb :) skit kul, dax att stepp up my game så man visar sig värdig också.
Jag har lämnat nycklarna till min nu mera gamla lgh :) så nu är vi så mycket sambo vi bara kan bli <3
Min fina mamma har varit på besök i vårt lilla Enköping :)
 
Jag har varit sjukskriven från jobb för en stress fraktur i foten :( mindre kul. så nu är jag mega rastlös, jag har inte kunnat träna något alls och nu efter operationen får jag inte träna på ytterligare ett tag.
 
Vi har bokat vår resa till Paris där vi ska fira vår 1 års dag <3 sååå romantiskt.
Min äldsta lillasyster har gått ut grundskolan, usch vad tiden springer iväg.
 
Och sen klart firade jag och sambon vår första middsommar tillsammans, vi var med hans nära och kära ute i en stuga vid sjön. Helt fantastisk omgivning, super mysig middsommar.
 

 
 

Idag blir det att packa övernattnings väskan och paris väskan så vi bara kan ta den och dra så fort jag känner att jag kan förflytta mig ner till skåne. :P Här kommer lite före bilder. Vi ses på andra sidan :P
Tjillevippen Em